Recipes With Course: Večeře
Zapečené brambory
Použité suroviny: cca 1 kg brambor cca 400 g masa (kuřecí nebo vepřové) cca 100 ...
Celý receptRychlá čočková polévka
Potřebné suroviny: 200 g červené neloupané čočky hrst kořenové zeleniny 2 stroužky česneku 1 bobkový ...
Celý receptJáhly s restovanou zeleninou
Suroviny: 250 g jáhel 300 g žampiónů 1 mrkev 1 pórek 1 menší plechovka kukuřice ...
Celý receptFalešný tatarský biftek
Suroviny: 300 g salámu Junior 1 cibule 2 sterilované okurky špetka pálivé papriky ½ lžičky ...
Celý receptKvětákové placičky s ovesnými vločkami
Potřebné suroviny: květák 1 hrnek ovesných vloček 2 vejce cibule strouhanka 4 stroužky česneku bylinky ...
Celý receptTěstovinový salát s tuňákem
Suroviny: těstoviny 1 plechovka tuňáku ½ salátové okurky 2 rajčata sůl Postup: Tuňák i se ...
Celý receptSvěží těstovinový salát
Suroviny: těstoviny (kolínka nebo vrtulky) 100 g šunky 2 rajčata ½ salátové okurky 1 kelímek ...
Celý receptPlacky z cukety
Suroviny: 500g očištěné cukety 120g hlacké mouky 3 stroužky česneku 2 vejce sůl sušené bylinky ...
Celý receptHrášková polévka
Suroviny: 1 sáček mraženého nebo čerstvého hrášku (asi 400 g) čerstvá bazalka 1 lžíce olivového ...
Celý recept