Kategorie: Zavařování
Jablkovo – mrkvová přesnídávka
Suroviny: 1 kg jablek ¾ kg mrkve Postup: Očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka a v trošce ...
Celý receptJablkový džem s ostružinami
Suroviny: 500g jablek 500g ostružin 1 kg cukru krupice 1 balíček želírovacího prostředku Postup: Jablka ...
Celý receptMarmeláda melounová
Suroviny: 1 kg melounové dužiny 1 kg cukru 1 balíček želírovacího prostředku kyselina citrónová Postup: ...
Celý receptMarmeláda jablkovo – hrušková se skořicí
Suroviny: 500 g jablek 500 g hrušek 1 kg cukr krupice nebo krystal 1 balíček ...
Celý receptMirabelkový džem
Suroviny: 2 kg mirabelek 5 hřebíčků kousek skořice 1 lžíce kyseliny citrónové cukr krupice nebo ...
Celý receptCuketová čalamáda
Suroviny: 2 kg cuketa 300 g mrkev 3 velké cibule 2 zelené papriky 100 ml ...
Celý receptPomazánka z cukety
Suroviny: 1 kg cukety očištěné 5 středně velkých cibulí 150 ml oleje 3 lžičky sladké ...
Celý receptDýňovo jablkový džem
Suroviny: 1,5 kg očištěné dýně nastrouhané 0,5 kg oloupaných jablek nastrouhaných 100 ml vody 1 ...
Celý receptDýňový kompot s ananasovou příchutí
Použité suroviny: 2 kg nakrájené očištěné dýně 1,5 dcl octa cukr krupice citron kyselina citrónová ...
Celý recept