Panna cotta s lotuskami

2022-08-11
  • Příprava : 0m
  • Vaření : 0m
  • Připraveno : 0m

Suroviny:

balíček keksů lotus
kousek másla

1 ks mascarpone
2 ks zakysaná smetana
1 ks pomazánkové máslo

sáček červeného dortového želé
jakékoli čerstvé drobné ovoce (my použili lyofilizované maliny)
cukr moučka podle chuti

Postup:
Lotusky rozdrtíme a smícháme s rozpuštěným máslem.
V míse smícháme mascarpone, zakysanou smetanu, pomazánkové máslo a cukr moučku.
Želé připravíme podle návodu.

Misky plníme nejprve vrstvou lotusek, bílou smetanvou hmotnou a nakonec rozložíme ovoce, které zalijeme červeným želé.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 572 views

Podobné recepty:
  • stažený soubor (5)

    Tvarožník

  • strawberry-1263088_960_720

    Jahodová roláda z bílků

  • jahody2

    Jahody v čokoládě

  • stažený soubor (8) (1)

    Trojbarevný dezert s jablíčky

  • stažený soubor (9) (1)

    Dýňové placičky