Česnečka recept
2014-03-04- Cena : 30 Kč
- Pro : 3
- Příprava : 10m
- Vaření : 20m
- Připraveno : 30m
Použité suroviny:
2 brambory, kousek mrkve, kousek celeru a petržele, 8 stroužků česneku, kostka bujónu, trošku Vegety, 1 vejce, chléb na smažení, olej
Postup:
Na rozehřáté trošce oleje orestujeme za stálého míchání na kostky nakrájené oloupané brambory společně s drobně nakrájenou mrkví, celerem a petrželí a 5 stroužky česneku. Poté zalijeme potřebným množstvím vody, přidáme bujón a Vegetu a povaříme do měkka. Před koncem vaření vlijeme rozšlehané vejce a krátce povaříme. Nakonec přidáme prolisovaný zbytek česneku. Podáváme s kostičky osmaženého chleba.