Lečo po španělsku

2014-11-10
  • Cena : 80,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 30m
  • Připraveno : 40m

Použité suroviny:

30 dkg točeného salámu, 6 rajčat, 4 papriky, 1 cibule, 1 cuketa, 4 stroužky česneku, 2 dcl kečupu, 15 dkg čočky, 1 lžička sladké papriky, 1/2 lžičky kayenského pepře, bobkový list, 4 kuličky nového koření, 1 lžička saturejky, špetka chilli koření, olej, sůl, 1 lžička cukru krupice

Postup:

Na rozehřátém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájená rajčata, papriku, cuketu, prolisovaný česnek a na kolečka nakrájený salám, zalijeme kečupem, osolíme. Přidáme sladkou mletou papriku, kayenský pepř, bobkový list, nové koření, saturejku, chilli koření , cukr a dusíme asi půl hodiny, podle potřeby podléváme vodou. Nakonec přidáme čočku, kterou jsme si uvařili zvlášť.

Vhodná příloha: čerstvé pečivo

Použité koření:

kayenský pepř

saturejka

chilli koření

bobkový list

sladká paprika

nové koření

 

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

416 views

Podobné recepty:
  • drink-2023413_960_720

    Sangria

  • albondigas-628290_960_720

    Masové kuličky s pirátskou směsí

  • bezobrázku

    Kotlety na olivách

  • spare-ribs-899306_960_720

    Španělská žebírka

  • gyros-625345_960_720

    Vepřové hranolky s kukuřicí