Španělská žebírka

2016-09-06
  • Cena : 60,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 50m

Použité suroviny:

4 vepřová žebírka
4 stroužky česneku
chilli paprička
petržel
sůl a pepř
olej

Postup:

Prolisovaný česnek, nasekanou petržel, 5 lžic oleje, nasekanou chilli papričku a špetku pepře smícháme. Žebírka nařízneme a potřeme připravenou marinádou a necháme aspoň půl hodiny odležet. Pak je osolíme a opečeme na rozehřátém oleji po obou stranách.

Vhodná příloha: hranolky

Kategorie: Ingredience: , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

707 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • drink-2023413_960_720

    Sangria

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky