Krkovička pečená v troubě

2017-05-20
  • Cena : 60,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 50m
  • Připraveno : 60m

Suroviny:

500g vepřové krkovice
1 hlavička česneku
1 lžíce medu
1 lžíce grilovacího koření
sůl
4 lžíce oleje

Postup:

Maso nakrájíme na plátky, mírně naklepeme a potřeme z obou stran marinádou, kterou připravíme smícháním oleje s medem, kořením a prolisovaným česnekem, osolíme. Naložené maso necháme odležet v lednici do druhého dne, pak ho rozložíme i s marinádou do pekáčku, podlijeme troškou vody, přikryjeme vrchním dílem a upečeme v troubě do měkka.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(5 / 5)

5 5 2
Ohodnotit recept

2 uživatelů ohodnotilo tento recept

7 505 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky

  • lime-1152858_960_720

    Krkovička na medu

  • chinese-1023600_960_720

    Vepřové kostky na kari