Vepřové hranolky s kukuřicí
2016-09-05- Kuchyně: Španělská kuchyně
- Chod: Oběd
- Cena : 60,-Kč
- Pro : 4
- Příprava : 10m
- Vaření : 45m
- Připraveno : 55m
Použité suroviny:
40 dkg libového vepřového masa
1 cibule
1 balíček mražené kukuřice
1 zelená paprika
1 červená paprika
sůl a pepř
olej
Postup:
Na rozehřátém oleji osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka, přidáme maso nakrájené na hranolky, osolíme, opepříme a za stálého míchání orestujeme ze všech stran. Maso pak podlijeme troškou vody a podusíme do měkka. Zvlášť v hrnci v osolené vodě uvaříme do měkka kukuřici. Papriky nakrájíme na nudličky a spolu s uvařenou kukuřicí přidáme k masu, vše společně krátce prohřejeme.
Vhodná příloha: rýže