Šanghajské maso

2015-01-03
  • Cena : 90,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 30m
  • Připraveno : 50m

Potřebujeme:

400 g kuřecích prsních řízků
400 g bílého zelí
2 mrkve
2 lžíce sójové omáčky
špetka vegety nebo soli
trošku oleje

čínské nudle

Postup:

Na oleji orestujeme za občasn=ého zamíchání na nudličky nakrájené kuření maso, k masu přidáme nakrájené zelí a nastrouhanou mrkev, zalijeme sójovou omáčkou, podle potřeby osolíme a za občasného zamíchání dušíme do měkka.
Smícháme s uvařenými čínskými nudlemi.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 955 views

Podobné recepty:
  • schnitzel-3279045_960_720

    Křupavé řízky s kukuřičnou strouhankou

  • chicken-2451482_960_720

    Kuře na červeném víně

  • food-photography-2358900_960_720

    Řízek Cordon blue

  • painted-787445_960_720

    Naložené řízky

  • appetite-1239048_960_720

    Pivní řízky