Křupavé řízky s kukuřičnou strouhankou

2021-02-21
  • Příprava : 0m
  • Vaření : 0m
  • Připraveno : 0m

Tyto řízečky jsou díky mandlové mouce a kukuřičné strouhance křupavé, díky kurkumě zdravější, prostě lahodné.

Suroviny:

kuřecí řízky
špaldová hladká mouka a mandlová mouka
vejce, trochu mléka
kukuřičná strouhanka
lahůdkové droždí neaktivní (nemusí být) – zvýrazňuje chutě
trošku kurkumy
sůl
olej

Postup:

Omyté a osušené řízky naklepeme z obou stran, osolíme a obalíme v trojobale – nejprve v mouce (smícháme špaldovou s mandlovou moukou), pak ve vejcích rozšlehaných s mlékem a smíchaných s kurkumou a nakonec v kukuřičné strouhance smíchanéa s lahůdkovým droždím.. Osmažíme z obou stran na oleji dozlatova (nejlépe olivovém).

Kategorie: Ingredience: ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 960 views

Podobné recepty:
  • chicken-2451482_960_720

    Kuře na červeném víně

  • food-photography-2358900_960_720

    Řízek Cordon blue

  • painted-787445_960_720

    Naložené řízky

  • appetite-1239048_960_720

    Pivní řízky

  • krůtí (4)

    Křehké řízky