Rybí filé na kari
2014-10-16- Kuchyně: Indická kuchyně
- Chod: Oběd, Večeře
- Cena : 70,-Kč
- Pro : 4
- Příprava : 10m
- Vaření : 35m
- Připraveno : 45m
Použité suroviny:
4 porce rybího filé, 1 cibule, hořčice, 1 lžička kari koření, 1/2 lžičky mletého zázvoru, trošku kmínu, sůl, olej, citrón
Postup:
Na rozehřátém oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli. Porce ryby potřeme po obou stranách hořčicí, zasypeme kari kořením, zázvorem a kmínem, osolíme a přidáme k cibuli, osmažíme po obou stranách, podlijeme troškou vody, přikryjeme pokličkou a dusíme do měkka. Zdobíme kolečky citrónu.
Použité koření: