Rybí filé na kari

2014-10-16
  • Cena : 70,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 35m
  • Připraveno : 45m

Použité suroviny:

4 porce rybího filé, 1 cibule, hořčice, 1 lžička kari koření, 1/2 lžičky mletého zázvoru, trošku kmínu, sůl, olej, citrón

Postup:

Na rozehřátém oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli. Porce ryby potřeme po obou stranách hořčicí, zasypeme kari kořením, zázvorem a kmínem, osolíme a přidáme k cibuli, osmažíme po obou stranách, podlijeme troškou vody, přikryjeme pokličkou a dusíme do měkka. Zdobíme kolečky citrónu.

Použité koření:

zázvor mletý

kari

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 128 views

Podobné recepty:
  • chinese-1023600_960_720

    Vepřové kostky na kari

  • DSC_0005

    Losos na kmíně

  • 114

    Opilý kapr

  • 032 5

    Rybí filé na kardamomu

  • 042 6

    Ryba na sardeli