Opilý kapr

2014-10-16
  • Cena : 130
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 50m

Použité suroviny:

4 porce kapra, 1 cibule, 4 stroužky česneku, 2 rajčata, trochu sardelové pasty, 1/2 sklenky bílého vína, hladká mouka, sůl, špetka bazalky, olej

Postup:

Na rozehřátém oleji zvolna opečeme po obou stranách osolené a v mouce obalené porce kapra. Pak je vyjmeme a na témže oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, na kostky nakrájená spařená oloupaná rajčata, podlijeme kapkou vody, přidáme sardelovou pastu, bazalku a krátce podusíme. Do zapékací misky vložíme porce kapra, přelijeme je vzniklou šťávou, podlijeme vínem a upečeme v troubě.

Vhodná příloha: brambory

Použité koření:

bazalka

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

426 views

Podobné recepty:
  • lamb-1095653_960_720

    Milánské kotlety

  • pasta-1330541_960_720

    Špagety s houbami

  • crepes-3457_960_720

    Boloňské palačinky s masem

  • abstract-1239043_960_720

    Sicilské roštěnky

  • bruschetta-887336_960_720

    Italské topinky