Rybí filé na kardamomu
2014-10-16- Kuchyně: Indická kuchyně
- Chod: Oběd, Večeře
- Cena : 80,-Kč
- Pro : 4
- Příprava : 10m
- Vaření : 35m
- Připraveno : 45m
Použité suroviny:
4 porce rybího filé, 1 cibule, 1 kelímek bílého jogurtu, 1 lžička kardamomu mletého, 1/2 lžičky mletého zázvoru, špetka skořice mleté, špetka kurkumy mleté, 1 hřebíček, sůl, olej
Postup:
Rybí filé zalijeme jogurtem a necháme chvíli odležet. Na rozehřátém oleji mezitím zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme rybí kousky i s jogurtem, osolíme a zaprášíme kardamomem, zázvorem, skořicí, kurkumou, přidáme hřebíček, přikryjeme pokličkou a dusíme do měkka.
Použité koření: