Rybí filé na kardamomu

2014-10-16
  • Cena : 80,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 35m
  • Připraveno : 45m

Použité suroviny:

4 porce rybího filé, 1 cibule, 1 kelímek bílého jogurtu, 1 lžička kardamomu mletého, 1/2 lžičky mletého zázvoru, špetka skořice mleté, špetka kurkumy mleté, 1 hřebíček, sůl, olej

Postup:

Rybí filé zalijeme jogurtem a necháme chvíli odležet. Na rozehřátém oleji mezitím zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme rybí kousky i s jogurtem, osolíme a zaprášíme kardamomem, zázvorem, skořicí, kurkumou, přidáme hřebíček, přikryjeme pokličkou a dusíme do měkka.

Použité koření:

kardamom mletý

zázvor mletý

skořice mletá

kurkuma mletá

hřebíček

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

845 views

Podobné recepty:
  • chinese-1023600_960_720

    Vepřové kostky na kari

  • 042 6

    Ryba na sardeli

  • 144

    Vaječná omeleta po indicku

  • 014 6

    Rybí filé na kari

  • 007 15

    Smažená vejce po indicku