Ryba na másle

2014-10-14
  • Cena : 120,-Kč
  • Pro : 2
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 50m

Použité suroviny:

2 pstruzi, 10 dkg másla, hladká mouka, provensálské koření, sůl a pepř, citrónová šťáva

Postup:

Rybu obalíme v mouce, osolíme, opepříme a dobře osmahneme z obou stran na pánvi s rozehřátým máslem. Během tepelné úpravy zasypeme provensálskými bylinkami, ryby přeléváme vzniklou šťávou. Nakonec, až jsou ryby hotové, přilijeme na pánev citrónovou šťávu a promícháme. Na talíři přelijeme pstruha vznikou omáčkou.

Vhodná příloha: brambory, bramborová kaše, pečivo

Použité koření:

provensálské koření

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

607 views

Podobné recepty:
  • omelette-992951_960_720

    Korsická omeleta

  • pies-1090058_960_720

    Bramborové koblihy

  • meat-1031092_960_720

    Burgundské hovězí kostky

  • soup-pot-1090137_960_720

    Zeleninová polévka po francouzsku

  • 4582hi4BlTPM6BupWFrTqBG0FqQBPY72zMLkaaJ2TIkWa_CezYcvxCe6qfyzxjUIDtLBFPg

    Vydatná snídaně