Jahody v čokoládě

2022-04-08
  • Příprava : 0m
  • Vaření : 0m
  • Připraveno : 0m

Suroviny:
čerstvé jahody
různé druhy čokolády
kousek ztuženého tuku (omega nebo Iva)
papírové košíčky

Postup:
Jahody omyjeme a osušíme. Různé čokoládové polevy si rozpustíme s kouskem Omegy nebo Ivy ve vodní lázni. My jsme použili čokoládové pecičky belgické čokolády bílé, mléčné, hořké a růžové z růžových bobů Ruby. V těchto polevách různě podle své fantazie namáčíme a nazdobíme jahody, rozložíme je na plech a po zaschnutí čokolády je uložíme do papírových košíčků.
Po těchto jahodách se doslova zaprášilo.

Kategorie:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

467 views

Podobné recepty:
  • stažený soubor (3)

    Panna cotta s lotuskami

  • strawberry-1263088_960_720

    Jahodová roláda z bílků

  • stažený soubor (8) (1)

    Trojbarevný dezert s jablíčky

  • stažený soubor (9) (1)

    Dýňové placičky

  • hamburger-494706_640

    Hovězí hamburger