Lečo

2014-05-16
  • Cena : 100,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 30m
  • Vaření : 20m
  • Připraveno : 50m

Použité suroviny:

2 kg rajčat
1 kg zelených paprik
trochu oleje

zavařovací sklenice, víčka

Postup:

Rajčata nakrájíme na osminky, papriky zbavené jader na proužky, vše vsypeme do kastrolku a na trošce rozehřátého oleje za stálého míchání necháme vypustit šťávu, přikryjeme pokličkou a podusíme, občas promícháme. Až je zelenina měkká, naplníme jí připravené vymyté a vysušené sklenice, zavíčkujeme a sterilujeme asi 20 minut.

Kategorie: Ingredience: ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

964 views

Podobné recepty:
  • bezobrázku

    Jablkovo – mrkvová přesnídávka

  • jam-1106592_960_720

    Jablkový džem s ostružinami

  • jam-3627915_960_720

    Marmeláda melounová

  • jam-1375774_960_720

    Marmeláda jablkovo – hrušková se skořicí

  • noodle-2755889_960_720

    Uncle bens