Vepřové kostky na pivě

2014-03-03
  • Cena : 100 Kč
  • Pro : 3
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 45m
  • Připraveno : 60m

Použité suroviny:

40 dkg vepřového masa, 1 cibule, sklenka piva, krajíc nastrouhaného chleba (nejlépe tmavého), kmín, sůl a pepř, olej

Postup:

Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání orestujeme, až vypustí šťávu. Osolíme, okmínujeme, opepříme, zalijeme pivem a podusíme pod pokličkou do měkka. Nakonec zahustíme chlebem, krátce povaříme a podáváme.

Vhodná příloha: rýže

Použité koření:

kmín drcený

Kategorie: Ingredience: ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 460 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky

  • lime-1152858_960_720

    Krkovička na medu