Pestrý španělský salát

2014-11-06
  • Cena : 50,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 0m
  • Připraveno : 20m

Použité suroviny:

1 hlávkový salát, 1 cibule, 1 salátová okurka, 3 rajčata, 1 červená paprika, 1 vejce uvařené natvrdo, 15 dkg šunky, olivy, hroznové víno, 3 mandarinky nebo 1 pomeranč, sůl, olivový olej, citrón

Postup:

Mísu nejprve obložíme listy zeleného salátu a pak postupně poklademe na kolečka nakrájenými rajčaty, okurkou, vejcem, paprikou na nudličky, šunkou na kousky a nakonec ozdobíme olivami, hroznovým vínem a měsíčky mandarinky nebo pomeranče. Zalijeme zálivkou, kterou připravíme smícháním olivového oleje s cukrem, solí a citrónovou šťávou.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

690 views

Podobné recepty:
  • beets-3183557_960_720

    Carpaccio z červené řepy

  • mrkev

    Dušená mrkev s kurkumou

  • salad-1390743_960_720

    Osvěžující okurka s krémem zaziky

  • vegetables-1578255_960_720

    Míchaný salát pro podzimní dny

  • 20181124_181509

    Avokádový salát s lesními plody