Bůčkové ražničí
2016-07-17- Cena : 80,-Kč
- Pro : 8
- Příprava : 20m
- Vaření : 30m
- Připraveno : 50m
Použité suroviny:
500g bůčku bez kosti
5 menších cibulí
3 brambory
300g točeného salámu
červená paprika
6 stroužků česneku
2 lžičky tymiánu
nové koření
sůl
olej
Postup:
Bůček nakrájíme na kostkyv a vložíme do mísy společně s prolisovaným česnekem, tymiánem, novým kořením, pepřem černým mletým, jednou drobně nakrájenou cibulí a olejem, osolíme a promícháme, necháme odležet přes noc v ledničce. Druhý den nakrájíme na kolečka zbylé cibule, papriku na kousky, brambory na plátky a salám na kolečka a napichujeme na špejli těsně vedle sebe bůčkové maso, cibuli, salám, papriku, brambor. Grilujeme.