Bůčkové ražničí

2016-07-17
  • Cena : 80,-Kč
  • Pro : 8
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 30m
  • Připraveno : 50m

Použité suroviny:

500g bůčku bez kosti
5 menších cibulí
3 brambory
300g točeného salámu
červená paprika
6 stroužků česneku
2 lžičky tymiánu
nové koření
sůl
olej

Postup:

Bůček nakrájíme na kostkyv a vložíme do mísy společně s prolisovaným česnekem, tymiánem, novým kořením, pepřem černým mletým, jednou drobně nakrájenou cibulí a olejem, osolíme a promícháme, necháme odležet přes noc v ledničce. Druhý den nakrájíme na kolečka zbylé cibule, papriku na kousky, brambory na plátky a salám na kolečka a napichujeme na špejli těsně vedle sebe bůčkové maso, cibuli, salám, papriku, brambor. Grilujeme.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 637 views

Podobné recepty:
  • melanzana-1985391_960_720

    Grilovaná cuketa

  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0046

    Grilovaná zelenina

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička