Vánoční punč recept

2016-09-05
  • Cena : 35,-Kč
  • Pro : 2
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 50m
  • Připraveno : 15m

Potřebné suroviny:

1/2 litru červeného vína
100 ml rumu
pomeranč, citron
4 hřebíčky
kousek skořice celé
cukr podle chuti
3 lžíce červeného sirupu (např. jahodového, malinového…)

Postup:

Do hrnce nalijeme víno, sirup, přidáme skořici a hřebíček a zahřejeme téměř k varu, ale pozor, nevaříme. Pomeranč a citron zbavíme slupky, nakrájíme na plátky nebo menší kousky a přidáme do hrnce společně s rumem, podle chuti dosladíme cukrem. Horký punč přecedíme do skleniček (někdo ho má rád i s kousky ovoce) a ozdobíme plátky citrónu nebo pomeranče.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

959 views

Podobné recepty:
  • leaf-3070153_960_720

    Mátový likér

  • liqueur-2855159_960_720

    Třešňový likér

  • drink-2023413_960_720

    Sangria

  • refreshment-833367_960_720

    Dýňový džus

  • lemon-balm-770051_960_720

    Zázvorová limonáda