Tuňák po sicilsku

2015-02-03
  • Cena : 50,-Kč
  • Pro : 3
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 15m
  • Připraveno : 25m

Potřebujeme:

1 plechovka tuňáka
1 plechovka zavařených rajčat
1 větší cibule
1 lžíce rozmarýnu
1 lžička bazalky
2 lžíce kečupu
3 lžíce olivového oleje
1/2 lžičky koření kari
trošku soli

těstoviny

Postup:

Na rozehřátém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme v ruce rozdrcený rozmarýn a vyklopíme plechovku s tuňákem, vše společně podusíme. Pak přidáme rajčata, kečup, kari a nakonec bazalku, osolíme a vše společně prohřejeme.
Podáváme s těstovinami.

Kategorie: Ingredience: , , , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

757 views

Podobné recepty:
  • appetite-1239067_960_720

    Těstovinový salát s tuňákem

  • food-photography-2358902_960_720

    Svěží těstovinový salát

  • spaghetti-815385_960_720

    Uhlířské špagety

  • spaghetti-709337_960_720

    Špagety s bílou omáčkou

  • noodles-1418099_960_720

    Italské špagety