Tuňák po sicilsku
2015-02-03- Kuchyně: Italská kuchyně
- Chod: Oběd
- Cena : 50,-Kč
- Pro : 3
- Příprava : 10m
- Vaření : 15m
- Připraveno : 25m
Potřebujeme:
1 plechovka tuňáka
1 plechovka zavařených rajčat
1 větší cibule
1 lžíce rozmarýnu
1 lžička bazalky
2 lžíce kečupu
3 lžíce olivového oleje
1/2 lžičky koření kari
trošku soli
těstoviny
Postup:
Na rozehřátém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme v ruce rozdrcený rozmarýn a vyklopíme plechovku s tuňákem, vše společně podusíme. Pak přidáme rajčata, kečup, kari a nakonec bazalku, osolíme a vše společně prohřejeme.
Podáváme s těstovinami.