Bábovka s goji

2021-01-31
  • Příprava : 0m
  • Vaření : 0m
  • Připraveno : 0m

Suroviny:

4 žloutky
250 g tvarohu
250 g tuku (máslo)
150 g cukru (erythritol)
250 g polohrubé mouky
1,5 lžička aktivního sušeného droždí
sníh ze 4 bílků
100 g goji (kustovnice čínská) – namočíme do rumu a necháme nasáknout
hrst vlašských ořechů

Postup:

Žloutky utřeme s cukrem, přidáme změklé máslo, poté tvaroh, mouku s práškem do pečiva, goji (přeceděné), vlašské ořechy a nakonec ušlehaný sníh. Těsto vložíme do bábovkové formy vymazané tukem a vysypané moukou. Upečeme ve středně vyhřáté troubě při 150 – 180 st. C po dobu 35 až 45 minut.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

298 views

Podobné recepty:
  • stažený soubor (8)

    Míša řezy z cukety

  • stažený soubor (6)

    Tvarohový koláč s rebarborou a kaštanovou kaší

  • panna-cotta-2416733_960_720

    Tapiokový pudink

  • stažený soubor

    Dietní tvarohový koláč

  • strudel-1061148_960_720

    Jablkový závin s kaštanovou kaší