Rybí filé na lilku (+)

By : | 0 Comments | On : Leden 12, 2014 | Category : Řecká kuchyně

 

Použité suroviny:

4 porce rybího filé, 1 lilek, 1 menší cibule, sůl, polévkové koření, sójová omáčka, olej

Postup:

Na oleji osmažíme z obou stran osolené rybí filety, pak je vyndáme a uložíme do tepla. Na témže oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli,  přidáme na kostky nakrájený oloupaný lilek a za stálého míchání orestujeme. Pak přilijeme trochu vody, zasypeme polévkovým kořením a sójovou omáčkou a podusíme do měkka. Na talíři rybu zdobíme podušeným lilkem.

Vhodná příloha: brambory

 

Share This Post!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *