Kuře po řecku (+)

By : | 0 Comments | On : Leden 12, 2014 | Category : Řecká kuchyně

Použité suroviny:

1 kuře, 1 cibule, 5 stroužků česneku, 6 vařených brambor, kuřecí nebo grilovací koření, sůl a pepř, olej, kousek másla

Postup:

Kuře rozdělíme na menší kousky, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme, posypeme kořením, vložíme do pekáčku, podlijeme trochou vody a upečeme dozlatova. Před dokončením poklademe porce masa plátkem másla. Mezitím na oleji osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli a na plátky nakrájené brambory, osolíme. Porce kuřete na talíři ozdobíme směsí cibule a brambor.

Použité koření:

grilovací koření

česmek mletý

Share This Post!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *