Zbojnické vepřové maso

By : | 0 Comments | On : Leden 12, 2014 | Category : Řecká kuchyně

Použité suroviny:

50 dkg libového vepřového masa, 3 cibule, 4 brambory, 4 stroužky česneku, 1 mrkev , kousek celeru, kousek másla, sůl a pepř, 10 dkg tvrdého sýra, alobal

Postup:

Připravíme si alobal o rozměru asi 40 x 40 cm, pomažeme ho máslem a poklademe nejprve na plátky nakrájenými bramborami, na to rozložíme na kolečka nakrájenou cibuli, pak naklepané osolené a opepřené plátky masa, na to nakrájenou mrkev, celer a česnek, vše zasypeme strouhaným sýrem, alobal uzavřeme, vložíme do trouby a pečeme asi hodinu. 

 

Share This Post!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *