Ryba v pirátské omáčce

By : | 0 Comments | On : Leden 12, 2014 | Category : Řecká kuchyně

Použité suroviny:

4 porce ryby, 1 cibule, 4 stroužky česneku, 2 rajčata, 1 sklenka bílého vína, citrónová šťáva, 1 lžíce oregána, sůl a pepř, olej

Postup:

Na rozehřátém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, pak přidáme osolené kousky ryby a opečeme je z obou stran. K opečené rybě vložíme na osminky nakrájená rajčata, prolisovaný česnek, zaprášíme oregánem a pepřem, podlijeme troškou vína a zakápneme citrónovou šťávou. Krátce zapečeme.

Vhodná příloha: brambory

Použité koření:

oregáno 

Share This Post!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *