Zuppa pavese

2014-10-17
  • Cena : 40,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 20m
  • Připraveno : 30m

Použité suroviny:

litr kuřecího vývaru se zeleninou, 4 plátky veky, 4 vejce, 10 dkg tvrdého sýru, pepř, špetka bazalky, olivový olej nebo máslo

Postup:

Na oleji nebo másle opečeme plátky veky a vložíme je na talíř. Na každý krajíček rozklepneme vejce a vše zalijeme vařícím vývarem. Polévku opepříme podle chuti a zdobíme nastrouhaným sýrem a nasekanou bazalkou.

Použité koření:

bazalka

Kategorie: Ingredience: , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 388 views

Podobné recepty:
  • soup-2845552_960_720

    Rychlá čočková polévka

  • food-993502_960_720

    Hovězí polévka s nudlemi

  • soup-4381589_960_720

    Provensálská polévka se zeleninou

  • DSC_0020

    Zeleninový boršč

  • DSC_0015 (2)

    Boršč