Žebírka na tymiánu

2016-09-07
  • Cena : 60,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 45m
  • Připraveno : 55m

Použité suroviny:

4 vepřová žebírka
tymián
1 cibule
olej
sůl a pepř

Postup:

Žebírka naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme a opepříme, potřeme olejem smíchaným s tymiánem a necháme chvíli odpočinout. Na rozehřátém oleji pak žebírka opečeme, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a vše společně podusíme, až je maso měkké.

Vhodná příloha: brambory

Kategorie: Ingredience: ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

537 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky

  • lime-1152858_960_720

    Krkovička na medu