Zbojnické vepřové maso

2016-09-05
  • Cena : 80,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 50m
  • Připraveno : 1:10 h

Použité suroviny:

50 dkg libového vepřového masa
3 cibule
4 brambory
4 stroužky česneku
1 mrkev
kousek celeru
kousek másla
sůl a pepř
10 dkg tvrdého sýra
alobal

Postup:

Připravíme si alobal o rozměru asi 40 x 40 cm, pomažeme ho máslem a poklademe nejprve na plátky nakrájenými bramborami, na to rozložíme na kolečka nakrájenou cibuli, pak naklepané osolené a opepřené plátky masa, na to nakrájenou mrkev, celer a česnek, vše zasypeme strouhaným sýrem, alobal uzavřeme, vložíme do trouby a pečeme asi hodinu.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

2 729 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky

  • lime-1152858_960_720

    Krkovička na medu