Zbojnické vepřové maso
2016-09-05- Chod: Oběd
- Cena : 80,-Kč
- Pro : 4
- Příprava : 20m
- Vaření : 50m
- Připraveno : 1:10 h
Použité suroviny:
50 dkg libového vepřového masa
3 cibule
4 brambory
4 stroužky česneku
1 mrkev
kousek celeru
kousek másla
sůl a pepř
10 dkg tvrdého sýra
alobal
Postup:
Připravíme si alobal o rozměru asi 40 x 40 cm, pomažeme ho máslem a poklademe nejprve na plátky nakrájenými bramborami, na to rozložíme na kolečka nakrájenou cibuli, pak naklepané osolené a opepřené plátky masa, na to nakrájenou mrkev, celer a česnek, vše zasypeme strouhaným sýrem, alobal uzavřeme, vložíme do trouby a pečeme asi hodinu.