Višně v rumu

2014-05-17
  • Cena : 150
  • Pro : 4
  • Příprava : 30m
  • Vaření : 0m
  • Připraveno : 30m

Použité suroviny:

omyté višně v libovolném množství, rum, cukr krupice

Postup:

Višně ukládáme do sklenic po vrstvách, vždy každou vrstvu zasypeme pořádně cukrem. Až je sklenice plná, zalijeme rumem tak, aby višně byly potopené. Zavíčkujeme a uložíme do špajzu. Takto připravené višně jsou pak v zimních měsících vyloženou pochoutkou.

Kategorie: Ingredience: ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(3 / 5)

3 5 1
Ohodnotit recept

1 uživatelů ohodnotilo tento recept

5 553 views

Podobné recepty:
  • bezobrázku

    Jablkovo – mrkvová přesnídávka

  • jam-1106592_960_720

    Jablkový džem s ostružinami

  • jam-3627915_960_720

    Marmeláda melounová

  • jam-1375774_960_720

    Marmeláda jablkovo – hrušková se skořicí

  • noodle-2755889_960_720

    Uncle bens