Vepřový guláš recept

2014-08-26
  • Cena : 90,-Kč
  • Pro : 5
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 60m
  • Připraveno : 1:20 h

Použité suroviny:

40 dkg vepřového plecka, 2 ostřejší klobásy, 2 cibule, olej, 2 lžíce kečupu, 2 lžíce hladké mouky, 2 lžičky sladké papriky, kmín, špetka ďábelského koření, sůl

Postup:

Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, vmícháme mletou papriku, pak na kostky nakrájené maso a opékáme za stálého míchání, až vypustí šťávu. Osolíme, přilijeme trošku vody, přidáme kmín, špetku ďábelského koření a dusíme do změknutí masa. Guláš zahustíme moukou rozkvedlanou v trošce vody. Přimícháme kečup a klobásy nakrájené na kolečka, chvilku povaříme a podáváme.

Vhodná příloha: houskový knedlík, pečivo

Použité koření:

ďábelské koření

paprika sladká

kmín mletý

 

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

597 views

Podobné recepty:
  • goulash-1696569_960_720

    Pivní guláš

  • goulash-505666_960_720

    Námořnický pikantní guláš

  • soup-959821_960_720

    Houbový guláš

  • DSC_0032

    Sójový guláš

  • kuřecí

    Minutkový guláš