Vepřové zelné závitky

2016-04-07
  • Cena : 70,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 35m
  • Připraveno : 50m

Suroviny:

4 vepřové řízky
250 g kysaného zelí
2 cibule
2 stroužky česneku
4 plátky anglické slaniny
sůl

Postup:

Řízky naklepeme, osolíme a potřeme prolisovaným česnekem, poklademe plátkem anglické slaniny a vymačkaným kysaným zelím a zavineme do závitků, okraje upevníme párátky. Na oleji pak zpěníme drobně nakrájenou cibuli, vložíme do ní závitky a osmahneme ze všech stran, vše vložíme do pekáče, podlijeme vodou, přikryjeme vrchním dílem a dusíme do měkka. Ke konci sundáme víko a ještě dopečeme.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

461 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky

  • lime-1152858_960_720

    Krkovička na medu