Vepřové s žampiony a nivou

2014-08-05
  • Cena : 100,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 55m

Použité suroviny:

50 dkg vepřové plece, malá plechovka žampiónů, 10 dkg nivy, 5 dkg měkkého salámu, pórek, 3 lžíce smetany, pepř, sůl, olej

Postup:

Na rozpáleném oleji osmahneme ze všech stran za stálého míchání maso nakrájené na kostky, osolíme, opepříme. Pórek nakrájíme na kolečka, šunku na kousky a přidáme spolu s žampiony a nivou k masu. Společně dusíme do změknutí, podle potřeby podlijeme trochou vody, nakonec pro zjemnění přidáme smetanu.

Vhodná příloha: hranolky, rýže, čerstvé pečivo

Použité koření

pepř černý mletý

Další vhodné koření:

pepř bílý mletý

Kategorie: Ingredience: , , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 366 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky

  • lime-1152858_960_720

    Krkovička na medu