Vepřové s žampiony a nivou
2014-08-05- Chod: Oběd
- Cena : 100,-Kč
- Pro : 4
- Příprava : 15m
- Vaření : 40m
- Připraveno : 55m
Použité suroviny:
50 dkg vepřové plece, malá plechovka žampiónů, 10 dkg nivy, 5 dkg měkkého salámu, pórek, 3 lžíce smetany, pepř, sůl, olej
Postup:
Na rozpáleném oleji osmahneme ze všech stran za stálého míchání maso nakrájené na kostky, osolíme, opepříme. Pórek nakrájíme na kolečka, šunku na kousky a přidáme spolu s žampiony a nivou k masu. Společně dusíme do změknutí, podle potřeby podlijeme trochou vody, nakonec pro zjemnění přidáme smetanu.
Vhodná příloha: hranolky, rýže, čerstvé pečivo
Použité koření
Další vhodné koření: