Venkovské rizoto

2014-10-17
  • Cena : 60,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 50m

Použité suroviny:

35 dkg rýže, 1 cibule, 20 dkg žampiónů, 1 mrkev, 1 petržel, 1 paprika, 3 rajčata, hrst zeleného čerstvého nebo mraženého hrášku, sůl, 1 lžička sladké mleté papriky, trošku oleje, kousek másla, 10 dkg eidamu

Postup:

Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, zasypeme sladkou paprikou, přidáme žampióny nakrájené na plátky, mrkev a petržel nakrájené na kostičky, papriky na nudličky a spařená oloupaná na kostičky nakrájená rajčata, vše společně podusíme, přidáme rýži, hrášek, osolíme a zalijeme přiměřeným množstvím vody (asi 1/2 litru). Směs vložíme do zapékací misky a dusíme asi 10 minut, až se voda téměř vypaří. Pak poklademe kousky másla a nastrouhaným sýrem a ještě chvilku zapečeme.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

776 views

Podobné recepty:
  • lamb-1095653_960_720

    Milánské kotlety

  • pasta-1330541_960_720

    Špagety s houbami

  • crepes-3457_960_720

    Boloňské palačinky s masem

  • abstract-1239043_960_720

    Sicilské roštěnky

  • bruschetta-887336_960_720

    Italské topinky