Toskánská cibulová polévka

2014-10-17
  • Cena : 30,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 20m
  • Připraveno : 30m

Použité suroviny:

4 cibule, 3 stroužky česneku, kousek šunky, kostka masoxu, 5 dkg strouhaného sýru, 4 plátky chleba, olej

Postup:

Na rozehřátém oleji osmažíme na kolečka nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek, zalijeme přiměřeným množstvím vody, přidáme masox a povaříme. Mezitím na pánvi osmahneme na nudličky nakrájenou šunku a vsypeme ji do polévky. Plátky chleba nakrájíme na kostičky a ty osmahneme na rozpáleném oleji. Polévku podle potřeby osolíme. Na talíři zdobíme osmaženými kostkami chleba a posypeme strouhaným sýrem.

 

Kategorie: Ingredience: , , , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 336 views

Podobné recepty:
  • soup-2845552_960_720

    Rychlá čočková polévka

  • food-993502_960_720

    Hovězí polévka s nudlemi

  • soup-4381589_960_720

    Provensálská polévka se zeleninou

  • DSC_0020

    Zeleninový boršč

  • DSC_0015 (2)

    Boršč