Švestková povidla bez míchání

2014-10-09
  • Cena : 50,-Kč
  • Příprava : 30m
  • Vaření : 4:0 h
  • Připraveno : 4:30 h

Použité suroviny:

2,5 kg švestek, 2 dcl octa, 0,5 kg cukru krupice, rum na zalití

Postup:

Omyté švestky zbavíme jader, zalijeme octem, zasypeme cukrem, vše promícháme a necháme přes noc odstát. Příští den směs vložíme do smaltovaného hrnce a na mírném ohni vaříme 4 – 5 hodin. Nesmíme míchat.

Kategorie: Ingredience: , , ,

Recipe Comments

Comment (1)

  1. posted by Pavla Jurásková on 24.7.2018

    Děkuji za Výborný recept! Vyzkoušela jsem ho a mám první povidla. 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

973 views

Podobné recepty:
  • bezobrázku

    Jablkovo – mrkvová přesnídávka

  • jam-1106592_960_720

    Jablkový džem s ostružinami

  • jam-3627915_960_720

    Marmeláda melounová

  • jam-1375774_960_720

    Marmeláda jablkovo – hrušková se skořicí

  • noodle-2755889_960_720

    Uncle bens