Šopský salát po bulharsku

2014-10-12
  • Cena : 40,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 0m
  • Připraveno : 20m

Použité suroviny:

1 salátová okurka, 5 rajčat, 5 zelených paprik, 1 cibule, 10 dkg balkánského sýru, 3 lžíce olivového oleje, sůl, pepř, citrónová šťáva

Postup:

Cibuli nakrájíme na drobno, rajčata a okurku na kostičky, vše vsypeme do mísy. Papriku nakrájíme na kostičky a krátce opečeme, taktéž přidáme do misky, osolíme, opepříme, zalijeme citrónovou šťávou podle chuti a olivovým olejem. Promícháme a posypeme nastrouhaným sýrem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 176 views

Podobné recepty:
  • beets-3183557_960_720

    Carpaccio z červené řepy

  • mrkev

    Dušená mrkev s kurkumou

  • salad-1390743_960_720

    Osvěžující okurka s krémem zaziky

  • vegetables-1578255_960_720

    Míchaný salát pro podzimní dny

  • 20181124_181509

    Avokádový salát s lesními plody