Slovenská kapustnice

2014-11-05
  • Cena : 50,-Kč
  • Pro : 5
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 35m
  • Připraveno : 45m

Použité suroviny:

1 balíček kysaného zelí, 1 klobása, hrst sušených hub, 1 kelímek zakysané smetany, 1 lžíce hladké mouky, hrst sušených švestek bez pecky, 1 kostka bujónu, 1 lžička cukru, sůl a pepř

Postup:

Do hrnce vložíme kysané zelí, předem namočené houby, cukr, bujón, zalijeme vodou a uvaříme do měkka. Během vaření přidáme na kolečka nakrájenou uvařenou klobásu a sušené švestky, zahustíme moukou rozkvedlanou v trošce vody a vše společně povaříme. Nakonec přidáme zakysanou smetanu.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

727 views

Podobné recepty:
  • soup-2845552_960_720

    Rychlá čočková polévka

  • food-993502_960_720

    Hovězí polévka s nudlemi

  • soup-4381589_960_720

    Provensálská polévka se zeleninou

  • DSC_0020

    Zeleninový boršč

  • DSC_0015 (2)

    Boršč