Sloní žrádlo

2016-04-06
  • Cena : 40,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 0m
  • Připraveno : 15m

Suroviny:

400 g měkkého salámu (např. Junior)
1 cibule
2 sterilované okurky
1 malá sklenice majonézy
sůl

Směs:
2 lžíce oleje
1 lžíce hořčice
2 lžíce kečupu
1 lžička octa
– vložíme do hrnce a krátce povaříme.

Postup:

Salám, cibuli a okurku pomeleme na masovém strojku a smícháme s majonézou a připravenou vychladlou směsí, osolíme.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

627 views

Podobné recepty:
  • bezobrázku

    Tatarák Vegetarián

  • bezobrázku

    Falešný tatarský biftek

  • bread-1266641_960_720

    Avokádová pomazánka

  • bread-2756463_960_720

    Avokádová pomazánka s vejci

  • lard-bread-1263786_960_720

    Tuňáková pomazánka