Sekaná z mletého masa recept

2014-07-16
  • Cena : 150
  • Pro : 8
  • Příprava : 30m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 1:10 h

Použité suroviny:

1 kg vepřového bůčku, 2 vejce, 1 dcl Tatry (mléko v plechovce), pepř a sůl

Postup:

Bůček pomeleme a přidáme k němu Tatra mléko, 2 vejce, dochutíme pepřem a solí, vše řádně promícháme a necháme odpočinout 12 hodin v ledničce. Druhý den z masa vytvoříme 2 bochánky a upečeme v troubě. Po upečení sekanou ihned vyndáme z tuku. Výborná je za tepla i za studena.

Vhodná příloha:

Teplou sekanou podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší, studenou s chlebem a sladkokyselou okurkou.

 

Použité koření:

Pepř černý mletý

Další vhodné koření:

pepř bílý mletý

domácí sekaná

majoránka

provensálské koření

Kategorie: Ingredience: , , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

877 views

Podobné recepty:
  • hamburger-494706_640

    Hovězí hamburger

  • meatballs-1189263_960_720

    Pikantní mleté řízky

  • konigsberg-996123_960_720

    Smažené kuličky s omáčkou

  • albondigas-628290_960_720

    Masové kuličky s pirátskou směsí

  • crepes-3457_960_720

    Boloňské palačinky s masem