Sekaná pečeně po indicku
2014-10-16- Kuchyně: Indická kuchyně
- Chod: Oběd, Večeře
- Cena : 80,-Kč
- Pro : 4
- Příprava : 20m
- Vaření : 50m
- Připraveno : 60m
Použité suroviny:
50 dkg mletého masa, 1 cibule, 4 stroužky česneku, 1 vejce, 1 rajčatový protlak, 1 lžička sladké papriky, 1 lžička kari koření, sůl a pepř, olej
Postup:
Na rozehřátém oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, smícháme s vejcem, kari kořením, sladkou paprikou a mletým masem, osolíme, opepříme a řádně promícháme. Vytvarujeme šišku, vložíme do pekáče, podlijeme vodou a v troubě upečeme. Asi v polovině pečení přidáme rajský protlak , podle potřeby podléváme vodou. Dopečeme.
Vhodná příloha: brambory
Použité koření: