Rybí filety po římsku

2014-07-19
  • Cena : 80,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 30m
  • Připraveno : 45m

Použité suroviny:

4 porce rybího filé, kousek mrkve, celeru a petržele, kousek cibule, 3 lžíce kečupu, 1 lžička hladké mouky, kousek másla, olej, sůl, oregáno, citrónová šťáva

Postup:

Na rozehřátém oleji opečeme po obou stranách osolené filety, přidáme na kousky nakrájenou cibuli i zeleninu, máslo a podusíme. Přidáme mouku, zasmahneme, vlijeme kečup, oregáno a ještě krátce podusíme. Dochutíme citrónovou šťávou.

Vhodná příloha: brambory

Použité koření:

oregáno

 

Kategorie: Ingredience: , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

341 views

Podobné recepty:
  • DSC_0005

    Losos na kmíně

  • 114

    Opilý kapr

  • 014 6

    Rybí filé na kari

  • 020 10

    Kapr na víně

  • 008 14

    Ryba na másle