Rybí filé s bylinkama

2014-07-19
  • Cena : 80,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 20m
  • Připraveno : 30m

Použité suroviny:

4 plátky rybího filé, hladká mouka, 2 vejce, 4 stroužky česneku, lžíce provensálského koření, sůl, olej

Postup:

Filety po obou stranách potřeme prolisovaným česnekem, osolíme, obalíme v mouce a nakonec v rozšlehaných vejcích smíchaných s provensálským kořením. Smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách.

Vhodná příloha: bramborová kaše, brambory

Použité koření:

provensálské koření

česnek mletý

 

Kategorie: Ingredience: , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

698 views

Podobné recepty:
  • DSC_0005

    Losos na kmíně

  • 114

    Opilý kapr

  • 014 6

    Rybí filé na kari

  • 020 10

    Kapr na víně

  • 008 14

    Ryba na másle