Rakouská bábovka

2017-03-11
  • Cena : 95,-Kč
  • Pro : 8
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 60m

Suroviny:

250 g polohrubé mouky
250 g másla nebo hery
250 g cukr moučka
5 vajec
100 g čokoláda na vaření (nastrouhat)
100 g drcené ořechy
3 jablka (nastrouhat)
1 kypřící prášek do pečiva
1 vanilkový cukr

Postup:

Žloutky s cukrem a změklé máslo našleháme a pak k němu přidáme ostatní suroviny, nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy a upečeme po dobu asi 40 minut ve středně vyhřáté troubě při 180 st. C.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 323 views

Podobné recepty:
  • stažený soubor (4)

    Rychlá jablková buchta

  • strawberry-1263088_960_720

    Jahodová roláda z bílků

  • stažený soubor (8)

    Míša řezy z cukety

  • stažený soubor (6)

    Tvarohový koláč s rebarborou a kaštanovou kaší

  • stažený soubor

    Bábovka s goji