Přírodní plátky na žampionech

2014-06-01
  • Cena : 80,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 55m

Použité suroviny:

4 vepřové plátky, 20 dkg žampiónů, sůl a bílý pepř, hladká mouka, olej

Postup:

Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a na rozehřátém oleji pozvolna opečeme z obou stran. Po chvíli přidáme na plátky nakrájené žampióny, osolíme je, zakápneme trochou vody a vše společně podusíme.

Vhodná příloha: hranolky, brambory

Použité koření:

pepř bílý mletý

Kategorie: Ingredience: ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

576 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky

  • lime-1152858_960_720

    Krkovička na medu