Polévka Tarator

2014-10-12
  • Cena : 45,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 10m
  • Vaření : 20m
  • Připraveno : 30m

Použité suroviny:

1 salátová okurka, 1 litr kyselé smetany, 4 stroužky česneku, 4 lžíce čerstvě nasekaného kopru, sůl a pepř bílý, 1 lžíce oleje, 4 lžíce mletých vlašských ořechů

Postup:

Nastrouhanou okurku smícháme s prolisovaným česnekem, koprem, olejem a smetanou. Osolíme a opepříme. Na talíři zdobíme mletými ořechy.

Použité koření:

pepř bílý

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

772 views

Podobné recepty:
  • soup-2845552_960_720

    Rychlá čočková polévka

  • food-993502_960_720

    Hovězí polévka s nudlemi

  • soup-4381589_960_720

    Provensálská polévka se zeleninou

  • DSC_0020

    Zeleninový boršč

  • DSC_0015 (2)

    Boršč