Peperonáta

2014-10-16
  • Cena : 35,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 20m
  • Připraveno : 40m

Použité suroviny:

1/2 hlávky bílého zelí, 5 rajčat, 5 zelených paprik, 1 červená paprika, 5 stroužků česneku, 2 cibule, olej, chilli papričky, trošku polévkového koření (vegety), 1 lžička koření bylinkové máslo (nemusí být), sůl a pepř

Postup:

Na rozehřátém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek, papriky na nudličky a chvilku podusíme. Pak přisypeme nakrájené zelí, na osminky nakrájená rajčata a chilli papričky, vše osolíme, opepříme a podusíme do měkka. Vmícháme bylinkové koření a dochutíme polévkovým kořením. Podáváme jako přílohu k masu.

Použité koření:

chilli papričky

bylinkové máslo

polévkové koření

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

2 080 views

Podobné recepty:
  • lamb-1095653_960_720

    Milánské kotlety

  • pasta-1330541_960_720

    Špagety s houbami

  • crepes-3457_960_720

    Boloňské palačinky s masem

  • abstract-1239043_960_720

    Sicilské roštěnky

  • bruschetta-887336_960_720

    Italské topinky