Pečení vepřoví vrabci

2016-07-18
  • Cena : 65,- Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 15m
  • Vaření : 35m
  • Připraveno : 50m

Suroviny:

½ kg vepřové plece
1 rajčatový protlak
4 stroužky česneku
½ lžičky cukru krupice
trošku kmínu a sladké mleté papriky
sůl
trošku oleje

Postup:

Na oleji orestujeme maso nakrájené na kostky, osolíme, okmínujeme, přidáme papriku. Pak maso přendáme do pekáčku, podlijeme troškou vody a pečeme v troubě téměř do měkka. Pak přidáme protlak a prolisovaný česnek, promícháme a dopečeme do měkka, je-li potřeba, během pečení podlijeme troškou vody.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(1 / 5)

1 5 1
Ohodnotit recept

1 uživatelů ohodnotilo tento recept

1 372 views

Podobné recepty:
  • wiener-schnitzel-356436_960_720

    Lučinové řízky

  • DSC_0084 - kopie

    Krkovička pečená v troubě

  • DSC_0087

    Grilovaná krkovička

  • DSC_0010

    Čínské řízky

  • lime-1152858_960_720

    Krkovička na medu