Panzanella po toskánsku

2014-10-17
  • Cena : 40,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 0m
  • Připraveno : 20m

Použité suroviny:

1 salátová okurka, 5 rajčat, 1 paprika, 1 větší červená cibule, 1 dcl bílého vína, 1/2 kg staršího chleba nebo bílého pečiva, bazalka, pepř bílý, panenský olivový olej

Postup:

Chléb nebo veku nakrájíme na kostky a necháme je v troubě nasucho opéct, pak je pokapeme vínem a vložíme do misky. Okurku, rajčata a cibuli nakrájíme a promícháme s chlebem. Osolíme, opepříme, ozdobíme bazalkou a zalijeme asi 5 lžícemi olivového oleje, řádně promícháme a vložíme do ledničky asi na hodinu. Panzanella je osvěžující jídlo v teplých letních dnech.

Použité koření:

pepř bílý

bazalka

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

705 views

Podobné recepty:
  • beets-3183557_960_720

    Carpaccio z červené řepy

  • mrkev

    Dušená mrkev s kurkumou

  • salad-1390743_960_720

    Osvěžující okurka s krémem zaziky

  • vegetables-1578255_960_720

    Míchaný salát pro podzimní dny

  • 20181124_181509

    Avokádový salát s lesními plody