Palermská minestra

2014-10-17
  • Cena : 50,-Kč
  • Pro : 4
  • Příprava : 20m
  • Vaření : 40m
  • Připraveno : 60m

Použité suroviny:

1 kg polévkové kuřecí směsi, 1 cibule, 5 stroužků česneku, 2 lžíce rajského protlaku, 1/2 lžíce kuliček nového koření, masox, 2 lžíce oleje, vlasové nudle, 10 dkg strouhaného sýru, 1/2 lžičky bazalky, 1 lžička petrželky, 1 lžíce polévkového koření

Do hrnce vložíme kuřecí polévkovou směs, masox, nové koření, lžičku polévkového koření , zalijeme přiměřeným množstvím vody a uvaříme do měkka. Pak přecedíme, z kostí obereme maso a přidáme do vývaru. Na rozehřátém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli a česnek, vložíme bazalku, rajský protlak a petržel a zalijeme vývarem. Mezitím si uvaříme vlasové nudle, které přidáme do hotové polévky. Na talíři zdobíme strouhaným sýrem.

Použité koření:

nové koření

polévkové koření

bazalka

petržel

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Hodnocení receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnotit recept

0 uživatelů ohodnotilo tento recept

689 views

Podobné recepty:
  • lamb-1095653_960_720

    Milánské kotlety

  • pasta-1330541_960_720

    Špagety s houbami

  • crepes-3457_960_720

    Boloňské palačinky s masem

  • abstract-1239043_960_720

    Sicilské roštěnky

  • bruschetta-887336_960_720

    Italské topinky